AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 4.5.2016

​HIFK-luotsi Honkavaara manasi: "Liikaa kolisee omissa"

​HIFK-luotsi Honkavaara manasi: "Liikaa kolisee omissa"

Kuva: Juha Tamminen

HIFK joutui taipumaan selkeään 1-3-tappioon keskiviikkona Vaasassa.

VPS iski ottelun avausmaalin jo pelin 6. minuutilla.

– Huonoja maaleja päästettiin. Ensimmäinen maali oli erikoinen tilanne. Vastustaja pääsi liian vapaasti etenemään ja hyvä laukaus Pethiltä. Se ei helpota, että tällaisella kentällä ollaan takaa-ajoasemassa. Nätillä vastahyökkäyksellä saatiin peli tasoihin, mutta Vepsu osui vielä toistamiseen ennen taukoa, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertasi ensimmäistä puoliaikaa seuransa verkkosivuilla.

HIFK:lla oli tänään vaikeuksia päästä maalipaikoille. Kaarlen kentän pelialusta ei ainakaan helpottanut kummankaan joukkueen pelaamista.

– Pallollinen pelaaminen oli ensimmäisellä puoliajalla aivan olematonta ja toisella puoliajalla saimme siihen parannusta. VPS puolusti hyvin ja piti enemmän palloa – vaikka saimme niin sanotusti painetta, niin emme saaneet paikkoja. Ei mitään selittelemistä. Liikaa kolisee omissa. Kolme kun päästää niin harvoin pystyy peliä voittamaan. Tänään olimme selkeästi jäljessä, Honkavaara totesi.


HIFK - RoPS Sonera Stadiumilla maanantaina 9.5. klo 18.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia