AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 30.4.2016

Kuqi: "En voi pyytää jätkiltä enempää"

Kuqi: "En voi pyytää jätkiltä enempää"

Shefki Kuqi olisi mielinyt täyttä pottia. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaalle perjantai-illan tasapelipiste SJK:ta vastaan oli kauden ensimmäinen kotikentällä Myyrmäessä.

Päävalmentaja Shefki Kuqin mukaan tasapelistä jäi hieman hampaankoloon, mutta samalla hän kiitteli joukkueensa peliesitystä.

– Jokainen piste on totta kai tärkeä, mutta uskon SJK:n olevan meitä tyytyväisempi tulokseen. En voi kuitenkaan pyytää jätkiltä enempää. Meiltä puuttui pari tärkeää pelaajaa ja pelasimme Suomen mestaria vastaan, Kuqi toteaa PK-35 Vantaan verkkosivuilla.

– Tiesimme SJK:n vahvuudet ja pystyimme vastaamaan niihin erittäin hyvin. Meillä oli pari hyvää paikkaa, mutta vastustajan maalivahti teki muutaman hyvän torjunnan. Olisin toivonut avausjaksolla vähän enemmän laukauksia.

Kuqin mukaan kentällä ei näyttänyt siltä, että vastakkain oli kaksi sarjataulukon viimeisille sijoille jäänyttä joukkuetta. PK-35 Vantaan hyvä peliesitys antoi jälleen uskoa siihen, että joukkue pystyy kilpailemaan paremmista sijoituksista.

– Peli ei näyttänyt häntäpään joukkueiden kohtaamiselta. Mielestäni se oli viihdyttävää jalkapalloa. Pelillisesti olemme pärjänneet hyvin, mutta pisteitä ei ole tullut samaan tahtiin. Nyt meidän pitää vain nostaa pää pystyyn, Kuqi sanoo.


IFK Mariehamn-PK-35 Vantaa Viklöf Holding Arenalla keskiviikkona 4.5. klo 18.30. Ottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia