AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 28.4.2016

Korkeakunnas iloitsi kauden avausvoitosta

Korkeakunnas iloitsi kauden avausvoitosta

"Toke" kiitteli koko joukkueen esitystä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti avasi kauden voittosaldonsa varsin komealla tavalla kukistettuaan kotikentällä VPS:n peräti lukemin 4-0.

Lahtelaisten maalit merkittiin Jasse Tuomisen, Pyry Kärkkäisen, Aleksi Paanasen ja liigadebytantti Fareed Sadatin nimiin. Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnakselle kauden ensimmäinen voitto maistui erittäin makoisalta. Kuhnurit onnistuivat omassa pelisuunnitelmassaan täydellisesti.

- Totta kai maistuu oikein hienolta ja vielä noin hienoin lukemin! Meillä oli selkeä ennakkosuunnitelma ja pojat toteutti sitä todella kirjaimellisesti. Saatiin riisuttua VPS aseistaan. Onnistuttiin siinä todella hyvin, Korkeakunnas kiittelee.

Viime sunnuntaina Lahti kärsi tappion Kuopion Palloseuralle. Heikosta esityksestä otettiin opiksi.

- Käytiin paljon meidän murtautumispelaamistamme läpi. Meillä oli todella hyvä viimeistelyharjoitus, kiitos siitä koko valmennustiimille. Joni Kallioisen ja Toni Huuhkan tehtiin paljon töitä kimpassa. Valmennuksen huippuhetkiä, kun tulee tämmöisiä tarinoita ja onnistumisia, Korkeakunnas kertoo.

Voitto on henkisesti tärkeä asia ja antaa joukkueelle itseluottamusta tuleviin koitoksiin.

- Nuorille miehille tärkeää, kun näkevät että pärjäävät peli peliltä paremmin, antaa itseluottamusta ja ennen kaikkea sitä intoa ja halua kehittyä entisestään. Meillä on todella mielenkiintoinen joukkue käsissä. Ei muuta kuin eteenpäin, Korkeakunnas sanoo.


RoPS - FC Lahti Rovaniemen Keskuskentällä torstaina 5.5. kello 14.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia