FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.15 // 14.4.2016

​Medo: "Emme vetäydy puolustuskannalle ketään vastaan"

​Medo: "Emme vetäydy puolustuskannalle ketään vastaan"

Kuva: Juha Tamminen

Mohamed "Medo" Kamara kohtaa HJK:n riveissä tänään RoPS:n.

HJK on aloittanut kauden kahdella vakuuttavalla voitolla. Rovaniemeltä haetaan kolmatta.

- Meillä on hyvä joukkue täynnä nuoria pelaajia. Me emme vetäydy puolustuskannalle ketään vastaan. Me haluamme pelata jalkapalloa ja voittaa otteluita. Tietenkin puolustamme silloin, kun se on taktisesti järkevää, mutta emme koko ottelua. Me haluamme pelata jalkapalloa kuten kahdessa edellisessä ottelussa ja harjoituksissa olemme tehneet. Ei me turhaa vetäydytä, Medo kertoo RoPS:n verkkosivuilla.

Medo tuntee hyvin entuudestaan RoPS:n luotsi Juha Malisen.

- Ihan ensimmäisenä minun on sanottava, että Juha on minulle enemmän kuin valmentaja. Suomessa ollessani hän on ollut minulle kuin oma isäni. Olin asunut vasta vähän aikaa Suomessa, kun hän antoi minulle mahdollisuuden pelata. Olin tuolloin vielä alle 18-vuotias, kun hän halusi minut Kuopion Palloseuraan. Ne olivat hienoja hetkiä. Minä nautin niistä ajoista, jotka sain viettää hänen kanssaan ja hänen joukkueessaan, Medo muistelee.


RoPS-HJK Rovaniemen Keskuskentällä torstaina 14.4. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia