AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 14.4.2016

​Juha Malinen: "Kotiavauksessa tietty vipinä"

​Juha Malinen: "Kotiavauksessa tietty vipinä"

Kuva: Juha Tamminen

Kaksi ottelua vieraissa pelannut RoPS pääsee avaamaan kotiotteluiden kauden torstaina ja vieläpä maukkaalla tavalla, kun vieraaksi pohjoiseen saapuu suuria tunteita herättävä etelän mahtiseura HJK.

- On tässä kotiavauksessa tietty vipinä, valmentaja Juha Malinen myöntää RoPS:n verkkosivuilla.

- Jos elettäisiin aikaa pari vuotta takaperin, niin eihän kotiotteluissa silloin ollut hirveästi herkkuja tarjolla. Mutta edellinen kausi muutti paljon. Ja varsinkin se, kuinka yleisö otti meidät vastaan.

Yleisön löytyminen takaisin Keskuskentän lehtereille on asia, joka jäi monelle edelliskaudesta päällimmäisenä mieleen. Yleisökeskiarvo uuden katsomon osalta oli yli 3200. HJK ja KuPS houkuttelivat pitkälti yli 4000 katsojaa. Nuo olivat lukuja, jotka nostivat monelle pitkän linjan kannattajalle muistoja kultaiselta 80-luvulta.

- Silloin pelaajat oikeasti viihtyivät tällä kentällä. Nyt he haluavat päästä takaisin siihen samaan viime syksyn tunnetilaan, Malinen kertoi pelaajiensa tavoitteista.

HJK on aloittanut kautensa todella vakuuttavasti ja lähtee torstaiseen otteluun ennakkosuosikkina.

- HJK:ta vastaan pelaaminen on aina haastavaa, mutta toisaalta jokainen haluaa heitä vastaan myös pelata, Malinen myöntää.

- Mutta edellisestä kahdesta vieraspelistä saimme jo kolme pistettä. Nyt ei tarvitse ainakaan sitä turhaan puristaa, että ensimmäinen voitto olisi ottamatta.


RoPS-HJK Rovaniemen Keskuskentällä torstaina 14.4. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia