AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.14 // 9.4.2016

FC Interillä loukkaantumiset kiusana kauden avauksessa

FC Interillä loukkaantumiset kiusana kauden avauksessa

Jukka Lehtovaara on jälleen loukkaantuneiden kirjoissa.

FC Inter isännöi kauden avauksessaan FC Lahtea lauantaina Veritas Stadionilla.

FC Inter joutuu lähtemään hieman siipirikkona kauden avaukseen, sillä kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa kolhujen takia Adama Tamboura, Jukka Lehtovaara, Kennedy Nwanganga, Oskari Qvick ja Henri Lehtonen.

- Jukka satutti jalkaansa EIF-ottelussa, eikä ole huomenna mukana. Pänä (Lehtonen) on harjoitellut eilen ja tänään joukkueen kanssa, joten hän palannee tositoimiin ensi viikolla. Tamboura ja Nwanganga ovat myös tervehtymässä kovaa vauhtia. Qvick sen sijaan on loukannut polvea uudelleen, joten hänen paluunsa venyy, kommentoi Job Dragtsma loukkaantuneiden pelaajien tilaa Interin verkkosivuilla.


FC Inter – FC Lahti Veritas Stadionilla lauantaina 9.4. klo 16.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia