AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.14 // 6.4.2016

FC Interin luotsi tyytyväinen Cup-arpaan

FC Interin luotsi tyytyväinen Cup-arpaan

Kuva: Juha Tamminen

Inter saa Suomen Cupin 6. kierroksen ottelussa kotikentällä vastaansa PK-35 Vantaan.

Kauden 2016 miesten Respect Suomen Cupin 6. kierros arvottiin keskiviikkona Palloliiton toimistolla Helsingissä. Arvonta suoritettiin yhdestä arvontakorista ja mukana arvonnassa oli kaikkiaan 16 joukkuetta. Cupin tässä vaiheessa alempisarjalainen sai kotiedun vain siinä tapauksessa, että vastaan arvottiin Veikkausliigajoukkue.

Interille arpa heitti vastustajaksi kotikentälle Veikkausliigajoukkue PK-35 Vantaan. Ottelun alustava pelipäivä on torstaina 21.4. Tarkemmat tiedot ottelusta tiedotetaan myöhemmin.

Interin päävalmentaja Job Dragstma oli tyytyväinen arpaan, vaikka vastaan tulikin Veikkausliigajoukkue. Kotiottelulla Inter vältti lisämatkustamiset jo nyt tiiviissä Veikkausliigan kevään ohjelmassa.

- Vastustajana PK-35 on erittäin kova. Hienoa kuitenkin, että saimme kotiottelun. Se on mielestäni tärkeää, koska otteluohjelma on todella tiivis keväisin. Olen tyytyväinen, että vältimme nyt lisämatkustamisen, kommentoi Dragtsma Interin kotisivuilla.

Inter on edennyt Suomen Cupin 6. kierrokselle voittamalla FC Ålandin 4. kierroksella ja KäPa:n 5. kierroksella.


FC Inter – FC Lahti Veritas stadionilla lauantaina 9.4. klo 16.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia