AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 3.4.2016

Jose Riveiro: "Saamme tästä arvokasta oppia"

Jose Riveiro: "Saamme tästä arvokasta oppia"

Jose Rieveiro otti oppia avausottelusta. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaa johti kauden avauskierroksella RoPSia vastaan toisella puoliajalla 3-0, mutta joutui lopulta taipumaan lukemin 3-4.

PK-35 Vantaan päävalmentaja Shefki Kuqi kärsi lauantaina edellisen viikonlopun Suomen Cupin ottelussa saamaansa toimitsijakieltoa, joten Punamustien valmennusvastuun kantoi Jose Riveiro. Espanjalaisvalmentajan mukaan maalirikas ottelu oli varsin epätyypillinen sarjapeli.

– Se oli kuin harjoituskauden ottelu. Ei ole tavallista, että näissä peleissä nähdään seitsemän maalia. Menetimme otteemme täysin toisella jaksolla. Emme pystyneet pitämään RoPSin vastahyökkäyksiä kurissa. Sitä on vaikea ymmärtää, sillä tiesimme hyvin, miten he pelaavat ja millainen joukkue heillä on, Riveiro kertoo seuransa verkkosivuilla.

– Arvostan suuresti RoPSin esitystä, sillä he taistelivat loppuun asti ja saivat hyvän tuloksen. Se on vaikeaa, kun on 3-0-tappiolla. RoPS ansaitsi lopulta voittonsa, Riveiro jakoi kunniaa vastustajalle.

Riveiro muistuttaa, että lauantain ottelu oli PK-35 Vantaan ensimmäinen ottelu Veikkausliigassa, joten moni pelaaja jännitti peliä varmasti tavallista enemmän.

– Tämä oli meille kaikille jännittävä päivä, sillä seuran edellisestä liigakaudesta oli kulunut niin paljon aikaa. Ottelu oli meille kuitenkin mielestäni lopulta hyvä oppitunti. Emme pelaa enää Ykkösessä. Nyt olemme Veikkausliigassa ja, kuten näimme, RoPSillakin on Kokon ja Heikkilän kaltaisia hyviä pelaajia. He eivät tarvitse montaa paikkaa ratkaistakseen pelejä, Riveiro totesi.

– Tulosta on vaikea niellä, mutta saamme tästä arvokasta oppia. Meille yksi pelin tärkeimmistä asioista oli se, että näimme pärjäävämme Veikkausliigassa.

Punamustien pelit Veikkausliigassa jatkuvat lauantaina 9.4. Silloin PK-35 Vantaa isännöi pääkaupunkiseudun paikallisottelussa Helsingin IFK:ta.


PK-35 Vantaa-HIFK Myyrmäen Jalkapallostadionilla lauantaina 9.4. kello 16. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa

Lisää uutisia