AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 25.3.2016

Koskimaa jatkaa VPS-kapteenina

Koskimaa jatkaa VPS-kapteenina

Ville Koskimaa kantaa Vepsun kapteeninnauhaa myös kaudella 2016. (Kuva: Juha Tamminen)

Joukkueensa kasaan maalivahdin löydyttyä saanut VPS on nyt nimennyt kapteenistonsa Veikkausliigakaudelle 2016.

Vepsun kapteenina jatkaa Ville Koskimaa. Varakapteeneina toimivat Veli Lampi, Juho Lähde ja Timi Lahti.

Koskimaa on kokenut vaasalainen pelaaja, joka on pukenut raitapaidan päälleen jo 204 kertaa Veikkausliigassa. Debyyttinsä hän teki Vaasan Palloseurassa kaudella 2006 Hietalahdessa IFK Mariehamnia vastaan. Koskimaa oli luonteva valinta kapteeniksi, sillä hän kantoi nauhaa myös viime kaudella.

Lampi taas on Vepsusta ammattilaisuransa avannut ja HJK:n kautta maailmalle ponkaissut, maajoukkueessakin pelannut laitapuolustaja, jolla on kokemusta niin Sveitsistä, Hollannista kuin Ukrainasta. Hän on tuo kokemusta rauhallisuutta joukkueeseen.

Lähde tuli Palloseuraan SJK:sta lainasopimuksella viime kesänä loppukauden ajaksi, mutta talvella hänet kiinnitettiin kokonaan raitaan. Lähde on nuorempaa kaartia, mutta vuonna 1991 syntynyt TPS-kasvatti osaa vaatia kanssapelaajiltaan paljon.

Keskuspuolustaja Lahti kuntoutuu vasta pikkuhiljaa vammoistaan, mutta hän on selkeä johtajatyyppi ja sopiva palanen kapteenistoon. Ikää ei ole kuin 26 vuotta, mutta Veikkausliiga-pelejä topparille on kertynyt niin Hakassa, HJK:ssa kuin VPS:ssakin.

Lisää uutisia