AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 21.2.2016

Kuqi: "Jäimme vähän toiseksi joka osa-alueella"

Kuqi: "Jäimme vähän toiseksi joka osa-alueella"

Shefki Kuqi antoi tunnustuksen IFK Mariehamnille. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaan tappioton putki talvikauden otteluissa katkesi tylysti lauantaina Liigacupissa IFK Mariehamnin vieraan 0-3-tappioon.

PK-35 Vantaan päävalmentaja Shefki Kuqi oli luonnollisesti pettynyt lauantai-illan tappioon. Kuqin mukaan PK-35 Vantaa ei kyennyt pelaamaan Ahvenanmaalla omalla tasollaan.

– Totta kai jokainen tappio tuntuu pahalta. Ne on aina vaikea hyväksyä etenkin heti pelin jälkeen. Olin pettynyt esitykseemme. Jäimme ehkä vähän toiseksi joka osa-alueella. Muutama pelaaja suoritti omalla rutiinitasollaan, mutta jos aiomme pärjätä, koko joukkueen pitää onnistua, Kuqi harmitteli.

– Se tietysti harmittaa, että voitolla olisimme päässeet finaaliin. Vastustajana IFK Mariehamn oli kuitenkin mielestäni ehkä paras joukkue, jonka kohtasimme Liigacupissa. He hävisivät ensimmäiset pelinsä ja pelasivat FC Lahden kanssa trasan, mutta tänään se ei näkynyt kentällä. Oma joukkueeni ei onnistunut niin hyvin kuin olisin odottanut, mutta en halua ottaa IFK Mariehamnilta mitään pois.

Kuqin mukaan rasas matkustuspäivä näkyi Punamustien otteissa etenkin ottelun alussa. Samalla hän kuitenkin muistuttaa, että valmennuskaudella on hyvä totutella myös matkustamiseen.

– He tekivät heti kaksi nopeaa maalia. En halua selitellä mitään, mutta alussa näytti siltä, että matkustaminen ja aikainen lähtö vähän vaikuttivat pelaamiseemme. Näistä peleistä saamme kuitenkin oppia myös siitä.

PK-35 Vantaa matkusti Ahvenanmaalle kapealla miehistöllä, sillä mukana oli vain neljä vaihtopelaajaa.

– Meillä on hyvä rinki, mutta se on myös kapea. Muutaman pelaajan poissaolot näkyvät pelissämme heti, Kuqi myönsi.

– Oli hyvä, että Kevin Mombilo oli tänään mukana. Jälkikäteen harmittaa myös se, että en laittanut Jalmari Karvista lopussa maalille.

Lisää uutisia