vko.07 // 20.2.2016

Åhman: "Saatiin hyvää oppia"

Jari Åhman otti positiiviset asiat mukaan tappiosta. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemi taipui Liigacupin viimeisessä ottelussaan lauantain VPS:n vieraana 0-2-tappioon.

Ottelu oli aina 70 minuutille asti suhteellisen tasaista vääntöä, kunnes koittivat kemiläisten mustat minuutit. Siihen mennessä molemmissa päissä olivat tolpat kolisseet ja maalivahdit puuttuneet peliin aika tasaverroin. Toki kotijoukkue oli hallinnut peliä hienoisesti, mutta myös vieraat veivät peliä varsinkin ensimmäisen jakson lopulla. VPS pääsi kuittaamaan 1-0 n. 20 metristä lähteneellä tarkalla laukauksella oikeaan alakulmaan. Tuskin olivat edelliset aplodit tauonneet, kun raitapaidat olivat taas pahan teossa. Tällä kertaa kotijoukkue puski läpi vasemmalta laidalta ja keskitys löysi vaasalaispään maalin edestä.

PS Kemin päävalmentaja Jari Åhman harmitteli helppoja maaleja, mutta muuten oli suhteellisen tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

- Saatiin hyvää oppia siitä, että tällä tasolla virheistä rokotetaan helpommin, Ähman kuittasi seuran verkkosivuilla.