FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.07 // 18.2.2016

KuPS hankki Nigerian A-maajoukkuemiehen

KuPS hankki Nigerian A-maajoukkuemiehen

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura ja keskikenttäpelaaja Paul Onobi (23) ovat allekirjoittaneet 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen seuran optiolla.

Onobi on Nigerian A-maajoukkueen pelaaja. Pelaajasopimuksen lopullinen voimaanastuminen edellyttää pelaajalta vielä testijakson ja lääkärintarkastuksen läpäisemistä hyväksytysti.

Gambialaispelaaja Pa Sulayman Badjie (24) saapuu perjantain aikana testijaksolle Kuopioon. Pelaaja liittyy kuopiolaisseuran pelaajavahvuuteen viikonlopun ajaksi ja matkustaa joukkueen mukana lauantaina Tampereelle, jossa pelataan Liigacupin alkulohkon ottelu. Badjien on määrä pelata Ilves-ottelussa ja antaa pelillisiä näyttöjä kuopiolaisjoukkueen valmennusjohdolle.

Puolustaja Azubuike Egwuekwen työlupa- ja viisumiasiat ovat ratkenneet onnistuneesti ja pelaaja pääsee nyt matkustamaan Suomeen. Puolustaja on tulossa Kuopioon lähipäivien aikana matkustusaikataulujen ensin varmistuttua. Hyökkääjä Gbolahan Salami odottelee vielä omien työlupa- ja viisumiasioidensa ratkeamista, minkä pitäisi tapahtua jo ensi viikon aikana.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia