AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 14.2.2016

Dragtsma: "Hyvät mittarit edessä"

Dragtsma: "Hyvät mittarit edessä"

Job Dragtsma näkee Interin pelin menevän oikeaan suuntaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Liigacupin alkulohkon ottelut saadaan FC Interin osalta päätökseen ensi viikolla, kun joukkue kohtaa talvikauden kotikentällä Javenture Areenalla maanantaina (15.2) HIFK:n ja torstaina (18.2.) HJK:n. Kumpikin ottelu alkaa kello iltapäivällä kello 15.00.

Inter on pelannut Liigacupin alkulohkossa toistaiseksi kolme ottelua. Näistä peleistä pistepussi on karttunut kaikkiaan neljällä pisteellä. Joukkueen pelaaminen on ollut päävalmentaja Job Dragtsman mukaan nousujohteista.

- Pelimme on mennyt koko ajan parempaan suuntaan. Varsinkin maanantaina pelattu ottelu IFK Mariehamnia vastaan oli meiltä jo hyvä kokonaisuus sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan, sanoo Dragtsma seuran verkkosivuilla.

Hollantilaisvalmentaja odottaa mielenkiinnolla ensi viikon otteluita HIFK:ta ja HJK:ta vastaan. Vastassa on kaksi hyvässä iskussa olevaa vähän erityylistä joukkuetta.

- Ensi viikon ottelut ovat jälleen hyvä mittari nähdä, missä olemme menossa. Kumpikin vastustajista on vähän erilaisia tyyliltään, mikä on kauteen valmistautumisen kannalta hyvä asia, toteaa Dragtsma.

Interin kaksi viimeistä ottelua Liigacupin lohkovaiheessa:
Inter-HIFK, 15.2., kello 15.00
Inter-HJK, 18.2., kello 15.00

Lisää uutisia