FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.06 // 13.2.2016

Rajamäki löysi useita onnistujia

Rajamäki löysi useita onnistujia

Babacar Diallon paluu toi ryhtiä KuPSin takalinjoille. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS-luotsi Marko Rajamäki löysi paljon onnistujia lauantaisesta Liigacupin ottelusta VPS:n vieraana.

Patrick Poutiainen ja Mika Ääritalo iskivät maalinsa peräjälkeen puolen tunnin kohdalla KuPSin 2-0-voitossa. Ääritalo viimeisteli ensimmäisen maalinsa KuPS-paidassa. Kuopiolaisten riveistä löytyi maalintekijöiden lisäksi muitakin hyviä onnistujia: maalivahti Johannes Kreidl piti maaliverkon puhtaana pelaten hienon nollapelin ja toppari Babacar Diallo pelasi onnistuneen paluuottelunsa keltaisten riveissä.

Hollantilainen keskikenttäpelaaja Jeffrey Altheer (28) nimettiin aloituskokoonpanoon ja hän taisteli keltaisten riveissä 90 peliminuuttia. Altheer on Willem II:n sopimuspelaaja ja hän matkustaa jo maanantaina takaisin Hollantiin.

- Hän pelasi kuten ennakkotietojen perusteella odotettiinkin. Hän on hyvä jalkapallon pelaaja ja hän osaa pelata tätä peliä. Taktinen pelaaminen on hyvällä tasolla. Maanantaina hän matkustaa sovitusti takaisin, eikä jää tänne ensi viikoksi. Hän pelasi nyt tämän yhden pelin meillä, päävalmentaja Marko Rajamäki totesi KuPSin verkkosivuilla.

- Ääritalo sai maalitilinsä auki. Petteri Pennanen veti hyvillä tehoilla 74 minuuttia ja Juha Hakola sai hyvän 90-minuuttisen alle. Kreidl pelasi nollapelin ja Diallon sisääntulo oli vahva. Nämä ovat tämän pelin positiivisia asioita. Puolustuspeli yleisesti oli hyvällä tasolla. Joukkuepelaamisessa meillä on paljon parannettavaa ja pelillisissä asioissa on paljon kehitettävää, valmentaja totesi.

Lisää uutisia