AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 12.2.2016

Ennakko: SJK-PS Kemi

Ennakko: SJK-PS Kemi

Sarjanousija PS Kemi tulee mestarijoukkue SJK:n vieraaksi lauantaina Liigacupissa. Ottelu pelataan Wallsport Areenalla ja se alkaa kello 14.15.

PS Kemi nousi viime kauden päätteeksi kaikkien yllätykseksi Veikkausliigaan, mutta joukkueen taustalla on tehty jo pitkään hyvää työtä. Seuraan on hankittu laadukkaita vahvistuksia ja ainakin seinäjokelaisittain mielenkiintoa nostaa joukkueen puolustaja Kalle Taimi, joka on edustanut SJK:ta juniorista alkaen ja oli mukana nostamassa joukkuetta Kakkosesta Ykköseen kaudella 2011 ja Ykkösestä Veikkausliigaan kaudella 2013.

- Uusi tuttavuus vastaan. Paljon kuullut hyvää heidän toiminnasta. Mitä olen nähnyt heidän pelejään, niin vaikuttaa tosi yhtenäiseltä joukkueelta joka nauttii pelaamisesta, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari seuransa verkkosivuilla.

PS Kemi on myös nauttinut Liigacupista tähän asti, sillä joukkue on voittanut molemmat pelaamansa ottelut. Siten kyseessä on myös lohkon kärkikamppailu, kun PS Kemi johtaa lohkoa kuudella pisteellä ja SJK on kolmantena neljällä pisteellä. Väliin mahtuu vielä yhden pelin enemmän pelannut RoPS, jolla on kasassa viisi pistettä.

SJK:n kokoonpanosta ovat poissa Emil Lidman, Toni Lehtinen, Henri Aalto, Aleksis Lehtonen sekä treeneissä jo mukana hölkkäävä Richie Dorman.

PS Kemiltä ottelusta on pienten vammojen ja kuumeilun takia sivussa pari pelaajaa. Christian Eissele on poissa pidempään, sillä hänen nilkkansa murtui KuPS-ottelun lopussa.

Ottelu on SJK:n toinen kotiottelu Liigacupissa. Edellinen ottelu viime keskiviikkona keräsi lehterit täyteen ja vastaavaa ryntäystä odotetaan myös lauantaille. SJK kohtaa tämän jälkeen varmuudella kotonaan ennen sarjakauden alkua ainoastaan Tampereen Ilveksen ensi tiistaina Liigacupissa. Mahdolliset muut kotiottelut Wallsportissa, riippuvat Suomen cupin arvontojen tuloksista.

Wallsportilla lipunmyynti ja portit aukeavat lauantaina klo 13.00. Uusilla, kauden 2016 kausikorteillla peliin on ilmainen sisäänpääsy.

Lisää uutisia