AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 10.2.2016

Wiss: "Jotain on tehty oikein"

Wiss: "Jotain on tehty oikein"

Ilves avasi pistetilinsä Liigacupissa. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen keskiviikon Liigacupin ottelussa RoPSia vastaan.

Ilves avasi pistetilinsä Liigacupissa, mutta enemmänkin olisi ollut tarjolla kuin maaliton tasapeli.

- Mielestäni jatkamme edelleen hyviä esityksiä hyviä joukkueita vastaan. Nytkin oli paikkoja viimeistellä tämä ottelu, mutta ei vaan mennyt. Jatkamme hommia. Loimme paljon erilaisia hyökkäyksiä, joista osa on treenikentältä ja osa on pelaajien omaa henkilökohtaista taitoa, halua juosta eteenpäin ja halua mennä eteenpäin, Wiss sanoi Ilveksen verkkosivuilla.

- Täytyy huomioida, että meillä alkaa kohta olla kaksi erilaista tapaa pelata. Haastoimme RoPSin heidän tavallaan pelata ja jotain on tehty oikein. Oikeaan suuntaan mennään ja olen luottavainen.

Kiitosta sai myös otteitaan parantanut testipelaaja.

- Ghanalaisella testipelaajalla Latif Mohammedilla oli niitä avuja miksi hän on tänne tullut. Pari päivää sitten treeneissä näki selkeästi, että nyt ollaan niin uudessa ympäristössä, ettei näyttänyt hyvältä. Mutta tässä ottelussa hän löysi sen idean mitä häneltä haluammekin. Tottakai pelaamattomuus näkyy, mutta otamme rauhassa hänen kanssaan. Mohammed jatkaa meillä testissä, kommentoi Wiss.

Lisää uutisia