AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 9.2.2016

Lehkosuo lupaa korkeaa prässiä

Lehkosuo lupaa korkeaa prässiä

"Bana" hakee jatkoa Lahti-pelille. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK isännöi kauden ensimmäistä Stadin derbya, kun tiistaina Liigacupin ottelussa vastaan asettuu HIFK talin hallissa.

HJK:n joukkueessa on tapahtunut viime viikkojen aikana paljon. Richard Gadzen, Anthony Annanin, Alfredo Morelosin ja Ivan Tatomirovicin tulo joukkueeseen on julkistettu ja jatkosopimuksia on julkaistu myös omien nuorten pelaajien kanssa. Uusista pelaajista Annan ja Gadze eivät ole vielä saapuneet Suomeen, eivätkä täten ole mukana HIFK:ta vastaan. Alfredo Morelos puolestaan on mukana joukkueen kokoonpanossa.

FC Lahtea vastaan viime perjantaina debytoinut serbitoppari Tatomirovic esiintyi ottelussa hyvin, vaikka takana olivat vasta yhdet joukkueharjoitukset. Keskuspuolustaja saikin ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa ansaitut kehut päävalmentaja Lehkosuolta. Tatomirovic oli myös itse tyytyväinen ensimmäiseen otteluunsa HJK-paidassa.

- Virheitä tuli vielä, mutta ottelu oli minun ensimmäinen HJK:ssa. Pelini paranee varmasti, kun saan lisää harjoituksia alle, Tatomirovic mietti ottelun jälkeen.

Tatomirovicin toppariparina avasi edellisottelussa FC Lahtea vastaan Lassi Järvenpää, joka viimeisteli vuosi takaperin HIFK:n verkkoon voittomaalin Liigacupin välierässä. Lahtea vastaan HJK puolusti hyvin ja piti lahtelaiset poissa maalipaikoilta.

- Onnistuimme pitämään Lahden hyvin joukkueemme ulkopuolella, eivätkä he päässeet montaa kertaa vaarallisille paikoille. Hallissa on myös hieman helpompi prässätä korkeammalta kun kenttä on pienempi ja korkeat purkupallot voivat osua kattoon. Siinä onnistuimme Lahtea vastaan kohtuullisen hyvin. Laadukkaan joukkuepelaamisen ja prässäämisen odotan jatkuvan myös HIFK:ta vastaan, Lehkosuo sanoo.

HJK-HIFK Talin hallissa tiistaina kello 17.00.

Lisää uutisia