AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 9.2.2016

Ennakko: SJK-VPS

Ennakko: SJK-VPS

SJK aloittaa Liigacupin kotipelit keskiviikkona, kun se kohtaa Seinäjoen Wallsport Areenalla kello 19.15 alkavassa ottelussa Vaasan Palloseuran.

Ottelu aloittaa samalla kotiotteluiden sarjan, kun viikon sisään SJK:n voi nähdä kolmasti kotihallissaan. Keskiviikon ottelussa otetaan Liigacupin lisäksi asetelmia Veikkausliigan Pohjanmaan sisäiseen herruuteen.

- Vastaan tulee nyt hyvin Liigacupin aloittanut VPS, joka on myös uudistunut pelitavallisesti viime kaudesta. Huikea kamppailu on tulossa, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari seuransa verkkosivuilla.

Keskiviikkona seinäjokelaisyleisö pääsee todennäköisesti näkemään myös uudet sopimuspelaajat Alexei Eremenko juniorin ja Roope Riskin tositoimissa. Heidän ja muiden sopimuspelaajien lisäksi mukana on muutama testimies näyttöjä antamassa. SJK:n riveistä puuttuu sopimuspelaajista ainoastaan Aleksis Lehtonen, joka on toipumassa joulukuussa tulleesta loukkaantumisesta.

Viime kaudella ympäri Suomea ja ulkomaita valmentamisen opintomatkalla ollut Jani Sarajärvi kävi myös tutustumassa viime sesongin aikana SJK:n toimintaan. Nyt Vepsun valmennusryhmässä toimivan Sarajärven mukaan Vepsu lähtee peliin vahvana haastajana.

- Seinäjoella on satsattu futikseen. Toiminta on määrätietoista ja valmentaja Simo Valakari valmennusryhmineen luo joukkueeseen voitontahtoa. Vastaan asettuu Suomen mestarijoukkue, joka on pelannut Euroopan kentillä jo nyt talvella. Me olemme vielä vähän rakennusvaiheessa, mutta näen meidät vahvana haastajana. Olemme joukkueen kanssa puhuneet, että tällä kaudella haluamme näyttää osaavamme nousta takaisin huipputasolle. Tämä on hyvä testi sitä ajatellen, Sarajärvi analysoi VPS:n sivuilla.

Wallsportilla lipunmyynti sekä portit aukeaa kello 18.00. Uusilla, kauden 2016 kausikorteilla peliin on ilmainen sisäänpääsy.

Lisää uutisia