AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 7.2.2016

​Rajamäki: "Oikeutettu lopputulos"

​Rajamäki: "Oikeutettu lopputulos"

"Rapa" ei selitellyt tappiota. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura jatkoi Liigacupin otteluitaan tappiollisissa tunnelmissa. Nousijajoukkue PS Kemi rokotti armotta kuopiolaisten pahoista puolustusvirheistä ja iski taululle 0-2-loppuluvut.

Kemi esitti Kuopio-hallissa mallikelpoisia otteita voittaen ansaitusti.

- Tulos on mielestäni oikeutettu. Kemi on äijäporukka, joka pelaa miesfutista. Tällä ryhmällä millä me nyt pelasimme, me saimme hyvää oppia. Peli ei ole aina nättiä pallonsiirtelyä, vaan on oltava valmis myös kovaan kamppailuun ja pelaajat myös olivat sitä. Nyt me jäimme fyysisessä kamppailussa vähän alakynteen, valmentaja Marko Rajamäki totesi.

Kuopiolaisten alakerrassa tapahtui ottelun aikana pari pahaa kommunikaatiokatkosta, joiden johdosta Kemi pääsi iskemään kaksi palloa isäntien reppuun.

- Me lähdemme pelaamaan peliä sillä mielellä, ettei tuollaisia virheitä tule lainkaan. Yrittämisestä tämä ei ollut meillä kiinni. Kemi pitää oman pakettinsa tiiviinä ja pallon riistettyään tulee lujaa. Tämä oli tiedossa etukäteen ja mitä pitemmälle kevät menee, sitä lujempaa Kemi tulee, KuPS-valmentaja muistutti.

Lisää uutisia