AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 6.2.2016

​VPS:n Sarajärvi: "Paljon hyvää"

​VPS:n Sarajärvi: "Paljon hyvää"

VPS haki pisteet Ilvekseltä. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS haki lauantaina Liigacupin ottelussa täydet pisteet Ilvekseltä ja käteen jäi muutenkin runsaasti positiivista.

Vepsun kakkosvalmentaja Jani Sarajärven mukaan Vepsulle peli oli hyvä ja siitä irtosi paljon hyödyllistä tietoa jatkoa ajatellen.

- Pelin avaamisessa ja rakentelussa oli paljon hyvää, mutta löytyi myös vähän kehitettävää. Kolmas nollapeli putkeen on hyvä suoritus, mutta puolustuspeliimme löydämme tämän pelin jälkeen paljonkin parannettavaa ja opittavaa, Sarajärvi analysoi Vepsun verkkosivuilla.

Loppua kohden näytti väsykin hiipivän raitapaitojen puseroon. Tähänkin Sarajärvi löysi syyt.

- Olisimme voineet olla lopussa energisempiä. Pyrimme toteuttamaan suhteellisen aktiivista prässiä avausjaksolla ja se varmasti näkyi toisella jaksolla. Fysiikassa on vielä työstettävää, jotta jaksamme toteuttamaan vaativaa pelityyliämme kokonaiset 90 minuuttia.

Toisella jaksolla peli alkoikin kääntyä Ilvekselle ja loppu oli selvää tupsukorvien hallintaa, mutta VPS-puolustus kesti lähentelyt.

- Ensimmäiseen jaksoon olemme isossa kuvassa tyytyväisiä ja toisella jaksolla tietyt hetket olivat ihan ok, mutta lopulta paine oli täysin meidän päädyssä ja puolustettiin pitkiäkin palloja ja suoraviivaisia hyökkäyksiä vastaan. Pallollisena ei saatu enää pidettyä pelivälinettä omilla kovin pitkään, vaan meidän hyökkäykset jäivät lyhyeksi, Sarajärvi jutteli pelin jälkeen.

Ottelun ratkaissut rangaistuspotku kuohutti Ilves-leirissä.

- En nähnyt tilannetta kunnolla, joten en voi sataprosenttisesti sanoa siitä mitään. Luotetaan tuomareihin kuitenkin, vastasi Sarajärvi ottelun jälkeen rankkarivihellykseen kohdistuneeseen kritiikkiin.

Lisää uutisia