AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 6.2.2016

​Ennakko: KuPS-PS Kemi

​Ennakko: KuPS-PS Kemi

Kuopion Palloseura pelaa sunnuntaina tämän vuoden toisen kotiottelunsa. Liigacupin alkulohko A:n pelissä KuPSia vastaan asettuu uusi liiganousija PS Kemi.

KuPS on ehtinyt pelata kaksi Liigacupin ottelua. Avauksessa kotona mestarijoukkue SJK pysähtyi 0-0-tasapeliin, mutta viikolla RoPSin vieraana tuloksena oli 0-2-tappio. PS Kemi puolestaan voitti toistaiseksi ainoassa Liigacupin ottelussaan kotonaan Ilveksen 3-1.

Kuopiolaisilla on sunnuntaina käytettävissään suurin piirtein samanlainen pelaajaryhmä kuin torstaina Oulussa. Yhteistyöseura SC KuFusta saadaan jälleen tarvittavaa pelaaja-apua. Veikkausliigan nousijajoukkue saapuu Kuopioon virtaa täynnä. Luvassa onkin vauhdikas ja mielenkiintoinen peli kahden innokkaan joukkueen välillä.

KuPS-valmentaja Marko Rajamäki näki viime kaudella kolme PS Kemin ottelua.

- Kemi puolustaa tiiviisti joukkueena ja hyökkää suoraviivaisesti maalintekoon pyrkien. Meidän osaltamme nuorisokaartimme pääsee taas mittaamaan omaa tasoaan tiukassa Liigacupin pelissä. Nämä ovat kehittäviä pelejä sellaisille nuorille, jotka eivät ole vielä päässeet Veikkausliigassa pelaamaan, Rajamäki muistuttaa.

PS Kemin harjoitukset ovat sujuneet mallikkaasti ja hyvin latautunut joukkue lähteekin luottavaisin mielin haastamaan keltamustissa pelaavaa kotijoukkuetta. Kemin rivejä verottaa muutaman pelaajan poissaolo loukkaantumisten sekä sairastelun vuoksi ja joukkueen mukana tullaan jälleen näkemään myös kaksi testipelaaja. Topparin tontille pyrkivä brasilianen Muller ja puolustajan tonttia havittelee Marcus Heimonen, jolla löytyy liigakokemusta KTP: n ja Hongan riveistä.

Ottelu alkaa Kuopio-hallissa sunnuntaina kello 18.30 LähiTapiolan toimiessa otteluisäntänä.

Lisää uutisia