FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.05 // 4.2.2016

RoPS kaatoi KuPSin Oulussa (RoPS-KuPS 2-0)

RoPS kaatoi KuPSin Oulussa (RoPS-KuPS 2-0)

RoPS kukisti KuPSin torstaina Oulussa.

Rovaniemen Palloseura otti torstaina 2-0-voiton Liigacupin A-lohkon ottelussa Kuopion Palloseuraa vastaan.

Ottelun avausmaalia ei tarvinnut odottaa kuin kymmenennelle minuutille. Juha Pirinen, Mika Mäkitalo ja Shane Malcolm pelasivat laidalla hyvin yhteen. Pirinen pääsi keskittämään hyvin ja Malcolm ehti puskemaan pallon hallitusti ohi KuPS-maalia vartioineen Johannes Kreidlin.

Ottelun edetessä KuPS sai yhä paremmin otetta ja hallitsi peliä ajoittain pitkiäkin jaksoja. Todellisia vaaranpaikkoja Tyler Backin vartioimalla RoPS-maalilla ei kuitenkaan nähty ja Backin tehtäväksi jäi lähinnä poimia maalille tulleet keskityspallot.

Kun KuPS ei saanut hallintaansa käännettyä maalipaikoiksi saati maaleiksi, RoPS iski vielä ottelun lopulla. Robert Taylor ja Aapo Heikkilä prässäsivät hyvin pallon itselleen ja Taylor pääsi laukomaan. Paluupallosta Heikkilä sijoitti pallon verkkoon ja loppunumeroiksi 2-0.

vko.45 // 10.11.2018
Lisää uutisia