AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 2.2.2016

Venäläishyökkääjä antaa näyttöjä RoPSille

Venäläishyökkääjä antaa näyttöjä RoPSille

Rovaniemen Palloseura tiiviisti uusia pelaajia ja maanantain harjoituksissa nähtiin pitkästä aikaa venäläinen testimies.

Testipelaaja on 22-vuotias Moskovan Dynamon kasvatti Artem Katashevski, jota ajetaan lähtökohtaiseksi keskushyökkääjäksi.

– Miehestä tuli loppuviikosta vinkki korkealta tasolta. Asia pantiin vireille ja nyt hän on täällä. Tässä vaiheessa kyse on puolentoista viikon testistä. Hän on mukana ensi torstain liigacupin ottelussa SJK:ta vastaan Oulussa ja Ilvestä vastaan ensi viikon keskiviikkona Tampereella, kertoi RoPSin päävalmentaja Juha Malinen Lapin Kansalle.

Ensimmäisten harjoitusten perusteella Maliselle jäi varsin positiivinen käsitys.

– Iloinen, puhelias ja intensiivinen kaveri, vaikkei yhteistä kieltä ollutkaan. Hänellä on vahva tausta Dynamon jalkapallokoulusta, vaikka on ollut lähinnä kakkosjoukkueen mies.

182-senttinen Katashevski on Malisen mukaan käyttökelpoinen pelaaja myös ylimmäksi keskikenttämieheksi tai vasemmaksi laituriksi.

Katashevski oli viime viikolla Ykkösen FC KTP:n testissä ja teki harjoitusottelussa KuPSia vastaan kotkalaisten ainoan maalin. Mies kävi viime kesänä näytillä Helsingin Jalkapalloklubissa, muttei saanut sinne sopimusta.

Lisää uutisia