AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 2.2.2016

Kuqi: "Oli vähän erilainen peli"

Kuqi: "Oli vähän erilainen peli"

Shefki Kuqi näki pientä takapakkia PK-35 Vantaan otteissa. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaa tasasi tiistaina pisteet Liigacupissa FC Lahden kanssa maalein 1-1.

Punamustien päävalmentaja Shefki Kuqi piti tasapeliin nousemista positiivisena, mutta ei ollut täysin tyytyväinen joukkueensa esitykseen. PK-35 Vantaan peli ei missään vaiheessa lähtenyt kulkemaan samaan tapaan kuin kahdessa aiemmssa ottelussa.

– Olemme nousijajoukkue, joten kaikki vastustajat ovat meille uusia ja jokainen peli on uusi, erilainen haaste. Inter-pelin jälkeen paransimme selkeästi otteitamme HIFK-peliin, mutta tänään otimme ehkä kahteen ensimmäiseen peliin nähden hieman takapakkia, Kuqi totesi PK-35 Vantaan verkkosivuilla.

– Valmentajna odotan ja toivon tietysti aina parannusta ja kehitystä, mutta tämä oli tällä kertaa vähän erilainen peli. Onneksi saimme lopussa tasoituksen. Se on aina hyvä merkki, vaikka meillä oli lopussa vielä muutama paikka.

Turussa ja viime perjantaina Talissa PK-35 Vantaa onnistui varsin hyvin pitämään vastustajansa poissa maalipaikoilta. Myyrmäessä FC Lahti onnistui kuitenkin luomaan useampia hyviä maalintekopaikkoja.

– En ole missään nimessä tyytyväinen niihin tilanteisiin, joita annoimme FC Lahdelle. Mielestäni heillä oli enemmän maalipaikkoja kuin FC Interillä ja HIFK:llä yhteensä. Tänään he juoksivat liian helposti puolustuksemme läpi, Kuqi sanoi.

– Totta kai sekin vaikutti hieman, että teimme aika paljon muutoksia avauskokoonpanoomme ja osa pelaajista pelasi hieman vierailla pelipaikoilla. Meillä on pieni pelaajarinki, joten yritämme jakaa peliminuutteja. Muuten pelaajat väsyvät jo ennen sarjan alkamista.

Lisää uutisia