FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.05 // 1.2.2016

Kaan Kairinen suuntaa Tanskaan

Kaan Kairinen suuntaa Tanskaan

Kaan Kairisen ura jatkuu Tanskassa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter ja Tanskan hallitseva mestari FC Midtjylland ovat päässeet yhteisymmärrykseen Kaan Kairisen siirrosta tanskalaisseuraan. FC Interin verkkosivujen mukaan Kairinen, 17, on solminut kolmevuotisen pelaajasopimuksen uuden seuransa kanssa.

Kairinen siirtyi Interiin 11-vuotiaana Turun Nappulaliigasta. Edustusjoukkueen keskikentällä hän debytoi jo 15-vuotiaana syksyllä 2014 ja teki läpimurtonsa edustusjoukkueen kokoonpanoon viime kaudella pelaten 25 Veikkausliigan ottelussa. Kairinen kuuluu myös Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueen runkopelaajiin.

Interillä oli voimassa oleva pelaajasopimus Kairisen kanssa vuodesta 2016, joten seura saa siirrosta korvauksen.

Lisää uutisia