AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 1.2.2016

Henrik Moisander Interin maalille

Henrik Moisander Interin maalille

Uusi seura on Inter. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter kertoo solmineensa kaksivuotisen pelaajasopimuksen Henrik Moisanderin kanssa. Kahdesti Veikkausliigan parhaaksi maalivahdiksi valittu Moisander siirtyy Interiin FC Lahdesta.

Turusta kotoisin oleva 30-vuotias maalivahti edusti kaksoisveljensä Niklaksen tavoin TPS:aa juniorivuosinaan ennen veljesten siirtoa hollantilaisen Ajaxin akatemiaan. Veikkausliigassa Henrik Moisander on TPS:n lisäksi pelannut VPS:ssa sekä viimeksi kuluneet kaksi kautta FC Lahdessa. Yhteensä Veikkausliigan otteluita on maalivahdille kertynyt 127.

Kausina 2012 ja 2014 Veikkausliigan parhaaksi maalivahdiksi valittu Moisander on päävalmentaja Job Dragtsmaa miellyttävä lisä Interin maalivahtiryhmään.

- Olen tietysti tyytyväinen, että saimme toisen vähintään liigatasolla pelaamaan pystyvän maalivahdin. Viime kaudella loukkaantumisista kärsinyt Jukka (Lehtovaara) on kunnossa, mutta emme tässä tilanteessa halunneet ottaa riskiä hänen kohdallaan. Moisander on kaiken lisäksi paikallinen pelaaja, mikä on tietysti etu monessa mielessä, Dragtsma kommentoi Interin verkkosivuilla.

Miesten maajoukkuetasolla Moisander on edustanut Suomea kahdesti. Maalivahti oli mukana myös maajoukkueen edellisellä leirillä Abu Dhabissa.

Lisää uutisia