AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.01 // 8.1.2016

Interin Salminen: "Upeaa päästä jälleen harjoituksiin"

Interin Salminen: "Upeaa päästä jälleen harjoituksiin"

Juho Salminen nautti paluusta harjoituskentälle. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin Veikkausliigajoukkue palasi harjoitusten pariin perjantaina. Joukkue urakoi noin puolentoista tunnin harjoitukset Javenture Areenalla.

Interin edustusjoukkueen mukana kolmannen kautensa aloittava Juho Salminen oli intoa täynnä harjoitusten jälleen alettua.

- Kyllä tätä on odotettu. On upeaa päästä jälleen harjoitusten pariin pitkän tauon jälkeen, jutteli Salminen harjoitusten päätyttyä Interin verkkosivujen mukaan.

Interin pelaajat pitivät taukoa yhteisharjoituksista reilun kuukauden päivät. Salminen ei levännyt laakereillaan edes loman aikana.

- Vähän aikaa huilasin ja sen jälkeen olen pyrkinyt vahvistamaan voimatasoa. Punttisalilla on tullut urakoitua melkoisesti. Hienoa päästä jälleen myös pallon kanssa tekemisiin, totesi Salminen.

Salminen pelasi viime kaudella Interin paidassa kaikkiaan 12 ottelua. Tulevan kauden tavoitteet ovat Liedon Pallossa jalkapalloilun aloittaneella Salmisella kovat.

- Tavoitteena on vallata paikka avauskokoonpanosta. Sen eteen tulen tekemään töitä harjoituskauden aikana, valottaa Inter-laituri omia tavoitteitaan.

Lisää uutisia