AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 29.11.2015

​Källman: "Nyt voin panostaa täysillä jalkapalloon"

​Källman: "Nyt voin panostaa täysillä jalkapalloon"

Poikien maajoukkuepelaaja Benjamin Källmanin sopimus FC Interin kanssa julkistettiin viikolla ja hyökkääjä odottaa uusia haasteita innolla.

2+1-vuotisen sopimuksen Interin kanssa solminut 17-vuotias Källman sanoo jalkapallon olevan nyt selkeä ykkönen hänen elämässään.

- Tuntuu todella hyvältä, tämä on sitä mitä olen aina halunnut tehdä. Nyt voin panostaa täysillä jalkapalloon, Källman sanoi Västra Nylandille.

- Jalkapallosta tulee nyt pääasiallinen työni ja enemmän kuin harrastus. Nyt pystyn kehittymään pelaajana paremmin ja kaikesta tulee ammattimaisempaa.

EIF:ssa Ykköstä päättyneellä kaudella pelannut Källman lähtee uuteen haasteeseen realistiselta pohjalta, eikä lähde ennakoimaan peliminuuttien määrää ensi kaudella.

- Sitä on erittäin vaikea sanoa, en tiedä vielä miten kovaa kilpailu on. En varmasti tule olemaan joukkueen ykköshyökkääjä, mutta minuutteja haen. Täytyy tehdä töitä ja onnistua peliaikaa saadakseen, Källman laskee.

Källman toteaa myös, että Veikkausliigassa vaatimustaso on kovempi.

- Uskon että Veikkausliigassa tarvitaan ennen kaikkea enemmän nopeutta. Fysiikan osalta vaatimukset ovat aika samat kuin Ykkösessä ja sen osalta pärjään. On kuitenkin muita asioita, joita pitää kehittää, jotta olisin todella hyvä liigatasolla.

Lisää uutisia