AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 28.11.2015

Inter ja EIF solmivat farmisopimuksen

Inter ja EIF solmivat farmisopimuksen

FC Inter ja Ekenäs IF ovat sopineet tulevaa kautta koskevasta farmisopimuksesta. Lisäksi seurojen yhteistyöllä pyritään antamaan nuorille EIF-pelaajille mahdollisuus nousta Veikkausliigatasolle asti.

Tulevalla kaudella vähemmälle peliajalle jäävien tai vasta täyttä pelikuntoa hakevien Inter-pelaajien on mahdollista saada peliminuutteja EIF:n joukkueessa. Tammisaarelaisseura pelaa myös tulevalla kaudella Ykkösessä. Solmittua yhteistyösopimusta oli Interin puolesta tiedotustilaisuudessa kommentoimassa edustusjoukkueen apuvalmentaja Jami Wallenius.

- Olemme erittäin tyytyväisiä sopimuksen syntymiseen EIF:n kanssa. Meillä on monia nuoria pelaajia, jotka saattavat jäädä liian vähälle peliajalle liigassa. Hekin tarvitsevat silti peliaikaa riittävän kovissa otteluissa pelkän harjoittelemisen ohella. Nyt se mahdollisuus on olemassa EIF:ssa ja loput on vain nuoresta itsestään kiinni, Wallenius kommentoi Interin verkkosivujen mukaan.

Farmisopimuksen lisäksi seurat sopivat yhteistyöstä, joka mahdollistaa lahjakkaiden EIF-pelaajien harjoittelemisen Interin mukana.

- Ajatuksemme pelaajakehityksestä ovat hyvin samansuuntaiset EIF:n kanssa. Uskomme yhteistyön vahvistavan molempia seuroja, Wallenius toteaa.

Nyt solmitun EIF-sopimuksen lisäksi Inter jatkaa yhteistyötä juniori-ikäisissä ÅIFK:n kanssa.

Lisää uutisia