AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 26.11.2015

​Tahvanaisen jatko SJK:ssa vielä auki

​Tahvanaisen jatko SJK:ssa vielä auki

Timo Tahvanainen miettii vielä vaihtoehtoja jatkon suhteen. (Kuva: Juha Tamminen)

Kolme edelliskautta SJK:ta edustanut laituri Timo Tahvanainen on jatkosuunnitelmiensa suhteen vielä "ovet avoinna".

Outokummun Pallossa pikkupoikana jalkapallouransa aloittanut 29-vuotiaan Tahvanaisen peliura on edennyt nousujohteisesti. Vuosi sitten hän saavutti Seinäjoen Jalkapallokerhon peliasussa SM-hopeaa, ja tänä syksynä mitalin väri kirkastui kultaiseksi.

- Olen jo pienenä haaveillut jalkapalloilijan urasta. Harva on saanut harrastuksestaan työn, ja päässyt tekemään sitä, mitä rakastaa, Tahvainen tuumailee Karjalaisen haastattelussa.

Kultajuhlahumun jälkeen Tahvanainen on ehtinyt käydä myös entisessä kotikaupungissaan Outokummussa tapaamassa kotijoukkojaan ja tuttuja.

- Sopimusneuvottelut SJK:n kanssa ovat vielä kesken, mutta ovia ei ole suljettu vielä muiltakaan mahdollisuuksilta. Jos jatkan uraani Seinäjoella, odotan kovasti heinäkuussa pelattavia europelejä, Tahvanainen kertoo.

Jalkapallolla on tällä hetkellä kova noste Seinäjoella, ja kotipelien katsojakeskiarvo on noin 2 500 henkilöä. Paikkakunnalle valmistuu ensi kaudeksi uusi jalkapallostadion.

- Itseltäni mennyt kausi alkoi vaisusti. Viisi ensimmäistä ottelua kulutin vaihtopenkkiä. Kun sain sitten hyvän pelin alle, niin vakiinnutin paikan avauskokoonpanossa.

Lisää uutisia