AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 26.11.2015

Jari Pyykölä PS Kemin valmennusryhmään

Jari Pyykölä PS Kemin valmennusryhmään

Veikkausliigaan noussut PS Kemi sekä kokenut UefaPro-jalkapallovalmentaja 59-vuotias Jari Pyykölä ovat allekirjoittaneet ensi kautta koskevan valmentajasopimuksen.

Pyykölä liittyy jo ennestään vahvaan PS Kemin valmennusryhmään tammikuun alusta alkaen ja toimii yhdessä Tuomo Könösen kanssa päävalmentaja Jari Åhmanin alaisuudessa joukkueen apuvalmentajana.

Viime kaudella AC Kajaania kakkosessa valmentaneen Pyykölän ja PS Kemin tiet kohtasivat viime viikon TryOut -tapahtumassa, missä Pyykölä oli mielenkiinnosta seuraamassa tapahtumia.

- Kuulin, että PS Kemi etsii apuvalmentajaa ja harjoituksia seuratessa tuli ajatus valmentamisesta Kemissä. Muutamien keskustelujen jälkeen päävalmentajan sekä seurajohdon kanssa oli helppo tehdä päätös hypätä remmiin mukaan ja on hienoa taas palata maan korkeimmalle sarjatasolle valmennushommiin, Pyykölä kertoo PS Kemin verkkosivuilla.

Pyykölä on aiemmin valmentanut Veikkausliigassa FC Jazzia, jonka hän valmensi Suomen mestaruuteen kaudella 1996. Liigakokemusta löytyy myös Kuopion Palloseuran, Vaasan Palloseuran sekä FC Lahden riveistä yhteensä 7 kauden ajalta 180:n ottelun verran. Vuonna 1998 Pyykölä valmensi IF Brommapojkarnin sarjanousuun Ruotsin ykkösestä Superettaniin.

PS Kemin päävalmentaja Jari Åhman on erittäin tyytyväinen saadessaan kokeneen ja meritoituneen valmentajan avukseen ja uskoo yhteistyön sujuvan erinomaisesti.

- Hienoa saada kokenut valmentaja mukaan eteenpäin menevän seuran toimintaan. Uskon, että Jarilla on paljon annettavaa sekä joukkueelle että koko valmennustiimille.

Pyykölän lisäksi päävalmentaja Jari Åhmanin apuna toimivat apuvalmentaja Tuomo Könönen, maalivahtivalmentaja Juho Luukkonen sekä fyysisestä puolesta vastaavat Markku Lappalainen ja Ludovic Perge.

Lisää uutisia