AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 25.11.2015

​PK-35 Vantaan kippari: "Tulkaa ja ihastukaa!"

​PK-35 Vantaan kippari: "Tulkaa ja ihastukaa!"

Kim Raimi toivoo tukea vantaalaisilta. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaan kausi miesten Ykkösessä päättyi nousukarsintaotteluiden jälkeen upeasti, kun joukkue nousi FC KTP:n kaatamalla Veikkausliigaan.

Punamustien kapteeni Kim Raimi on pelannut seurassa pitkään ja jahdannut nousua pääsarjaan. Vuosien yrittäminen tuotti lopulta tulosta, kun PK-35 Vantaa haki lokakuun viimeisenä päivänä 2-3-vierasvoiton Kotkasta.

– Totta kai pitkän työn jälkeinen palkinto antaa voimia ja lisämotivaatiota jatkoon. Tuota nousua tulee edelleen säännöllisin väliajoin fiilisteltyä kuvien ja videoiden kautta. Muistot säilyvät varmasti vielä todella pitkään, Raimi kertoi seuran verkkosivuilla.

Raimin mukaan nouseminen juuri Punamustien kanssa oli erityistä, sillä hän on kulkenut seuran kanssa pitkän yhteisen taipaleen.

– Itselleni ja muutamalle muullekin kokeneemmalle pelaajalle nousun saavuttaminen nimenomaan PK-35 Vantaan kanssa oli todella iso asia. Olen ollut nostamassa PK-35:tä Kakkosesta Ykköseen ja nyt Ykkösestä Veikkausliigan, Raimi sanoi.

– Olen todella iloinen siitä, että pystyimme viemään PK-35 Vantaan sinne, minne se kuuluukin. Nousu on myös seuralle todella iso asia, sillä siitä on kulunut niin paljon aikaa, kun PK-35 viimeksi pelasi liigaa.

Vantaalla pelataan siis ensi kaudella jälleen Veikkausliigaan vuosien tauon jälkeen. Raimi toivoo liiganousun nostavan myös Punamustien yleisömääriä ja saavan alueen jalkapalloihmiset vahvemmin joukkueen tueksi. Raimi kehottaa kaikkia saapumaan ensi kauden aikana Myyrmäkeen tutustumaan uuteen punamustaan liigajoukkueeseen.

– Toivotaan, että vantaalaiset heräävät horroksestaan ja asettuvat sankoin joukoin taaksemme Veikkausliigassa. Pystymme tuomaan katsojille lisäarvoa pelityylillämme ja säihkyvällä yksilöosaamisella. Tulkaa ja ihastukaa!

Lisää uutisia