AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 24.11.2015

​Kojola jatkaa IFK Mariehamnissa

​Kojola jatkaa IFK Mariehamnissa

Krisu on Grönvittin avainpelaajia. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn ja joukkueen luottotoppari Kristian Kojola ovat solmineet kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Kojola liittyi IFK Mariehamnin riveihin ensi kertaa kauden 2011 alla yhtenä neljästä Tampere Unitedin rauniolta saapuneesta pelaajasta. Hän on kolmen ja puolen kauden aikana ehtinyt pelata yli sata Veikkausliigaottelua Grönvittin riveissä ja väliin mahtuu vuosina 2013-14 vielä puolitoista vuotta Hallessa, Saksassa.

Kojolan palattua IFK-paitaan syksyksi 2014 on joukkueen puolustuspeliin tullut uusi järjestys ja hyvä yhteistyö takalinjoilla kapteeni Jani Lyyskin kanssa on tehnyt kaksikosta yhden Veikkausliigan parhaista topparipareista.

- Krisu on yksi joukkueen runkopelaajista ja muodostaa yhdessä Janin ja muutaman muun pelaajan kanssa joukkueen johtavan ytimen, mikä on tärkeää niin kentällä kuin sen ulkopuolella. On todella ilahduttavaa, että saimme aikaa uuden kaksivuotisen sopimuksen Kojolan kanssa ja sen myötä taas yhden tärkeän palasen paikoilleen tuleville kausille, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoo.

- Kristian on kunnianhimoinen pelaaja, joka asettaa kovat vaatimukset itselleen ja joukkuekavereilleen. Hän ajaa joukkuetta jatkuvasti kohti parempaa ja on mukana rakentamassa voittajakulttuuria, Mattsson kehuu.

Lisää uutisia