AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.46 // 16.11.2015

TS: Aho ja Kauppi jatkavat Interissä

TS: Aho ja Kauppi jatkavat Interissä

Joni Aho jatkaa Inter-paidassa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter on Turun Sanomien mukaan tehnyt vuoden jatkosopimukset Joni Ahon ja Kalle Kaupin kanssa.

– Mietimme ajan kanssa, saammeko sopivan paketin kasaan. Katsotaan sitten ensi kauden jälkeen, mikä silloin on tilanne, kommentoi TS:lle sopimustaan Aho, jonka lopettamisestakin liikkui loppusyksystä huhuja.

29-vuotiaaalla Aholla on myös opiskelupaikka sekä Turun kauppakorkeakoulussa että Turun yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa, jossa hän aloitti opinnot tänä syksynä. Kauppakorkeakoulussa Aho on ollut kansainvälisen liiketoiminnan linjalla jo pidemmän aikaa.

Turun Sanomien tietojen mukaan sitä vastoin Petros Kanakoudisin, Eric Matoukoun, Diogo da Costan, Blend Miftarin ja Aleksi Laihon sekä Interin tiet eroavat. Egzon Belican, Eemeli Reposen, Alban Feratin ja Demba Camaran kanssa Inter vielä neuvottelee. Heistä esimerkiksi Belica on edelleen ollut mukana Interin harjoituksissa.

Lisää uutisia