AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 29.10.2015

Manev: Meillä ei ole mitään hävittävää

Manev: Meillä ei ole mitään hävittävää

PK-35:n Kosta Manev on tyytyväinen Veikkausliigakarsinnan avaukseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Täyden ottelun Veikkausliigakarsinnan avausottelussa topparina pelanneen PK-35:n Kosta Manevin mukaan peli oli alusta lähtien hyvin Punamustien hallussa.

Vaikeista olosuhteista huolimatta Myyrmäessä nähtiin Manevin mukaan hyvä jalkapallo-ottelu.

– Se oli hyvä peli, vaikka kenttä oli tosi liukas. Kenttä oli kuitenkin molemmille joukkueille sama. Meillä oli muutama paikka molemmilla jaksoilla ja voi sanoa, että peli oli koko ajan kontrollissamme. Heillä oli pari vetoa, mutta muuten meillä ei ollut hätää, Manev totesi seuran kotisivuilla.

Manevin mukaan molemmat joukkueet hakivat avausosasta voittoa, mutta maaleja ei tällä kertaa nähty. Tasatuloksen myötä toiseen osaotteluun lähdetään jännittävistä lähtökohdista.

– Myös KTP tuli hakemaan ottelusta maksimitulosta. Heistä näki, että halusivat tehdä maalin. He olisivat halunneet pelistä enemmän kuin tasapelin. Pidimme kuitenkin hyvin oman maalin puhtaana, kuten sovimme ennen peliä.

– Heillä on varmasti enemmän paineita kotonaan. Meillä ei ole mitään hävittävää. Jos kenttä on siellä parempi, uskon meidän pelaavan siellä paremmin, Manev ennakoi.

Maalittomasta tasapelistä huolimatta Myyrmäen syysillassa nähtiin hieno ottelu. Manev uskoo, että myös Kotkassa nähdään lauantaina viihdyttävä kamppailu.

– En usko, että siitä tulee ainakaan tylsää peliä. Jos sielläkin pelataan tasan, rangaistuspotkut ovat aina mielenkiintoisia, Manev nauroi.

Veikkausliigakarsinnan toinen osaottelu pelataan lauantaina 31.10. klo 15.00 Arto Tolsa Areenalla Kotkassa.

Lisää uutisia