AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.42 // 24.10.2015

​Eremenko jr Ylelle: "Toivo kuolee viimeisenä"

​Eremenko jr Ylelle: "Toivo kuolee viimeisenä"

Losa Eremenko pistää kaiken peliin Jaron puolesta. (Kuva: Juha Tamminen)

FF Jaron tilanne päätöskierroksen alla on erittäin tukala, mutta ei kuitenkaan täysin toivoton, kuten kokenut Alexei Eremenko junior muistuttaa.

Jaron on pakko kaataa vieraskentällä mestaruutta tavoitteleva SJK ja toivoa samaan aikaan FC KTP:n taipuvan Ilvekselle - kaikissa muissa tapauksissa Jaron tie vie suoraan Ykköseen.

– Jätkät ymmärtää, mistä on kysymys. Nyt pelataan paidalle ja pelataan myös itselle. Itsekunnioitusta pitää olla. jos tiputaan, niin tiputaan sitten voittaen oma ottelu ja kaikkemme tehneenä. Tärkeintä on, että olen tällä viikolla huomannut, että jätkät ovat latautuneita ja kaikilla on uskoa vielä. Toivo kuolee viimeisenä, "Losa" sanoo Yle Urheilulle.

Jaro voi ammentaa uskoa siitä, että kohtaamiset SJK:n kanssa ovat tällä kaudella olleet tasaisia. Kummallakin on taskussa 1-0-voitto. Nyt kumpikin kuitenkin kelpuuttaa ottelusta vain voiton.

– Katsotaan mitä senior (Alexei Eremenko) keksii. SJK tulee kovaa, heillä on kotietu ja täysi tupa. Meillä on taktiikka valmiina ja tiedämme, miten aiomme pelata sunnuntaina. Katsotaan sitten, toimiiko se.


SJK – FF Jaro Seinäjoen Keskuskentällä sunnuntaina 25.10. kello 13.00. Ottelu on pääotteluna Yle TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia