AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.41 // 17.10.2015

Taulo odottaa Tammelan stadionin tunnelmaa

Taulo odottaa Tammelan stadionin tunnelmaa

Ville Taulolla riittää vielä pistenälkää. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK matkaa sunnuntaina Ilveksen vieraaksi Tammelaan vakaana tarkoituksenaan pistepussin lihottaminen.

Veikkausliigapaikka varmistui HIFK:n - kuten myös Ilveksen - osalta torstaina, mutta nälkää riittää.

– Odotan Ilves-ottelua todella paljon, sillä meillä jäi aika paljon jossiteltavaa FC Lahti-ottelusta. Vaikka sarjapaikka varmistui, niin se ei tarkoita mitään. Lähdemme hakemaan kahden jäljellä olevan ottelun myötä mahdollisimman hyvää sijotusta sarjataulukossa. Emme ole vielä voittaneet Ilvestä tällä kaudella, joten voitto mielessä lähdetään Tampereelle. Panoksena on myös olla paras tämän kauden nousijajoukkueista, HIFK:n keskikenttäpelaaja Ville Taulo kertoo seuran verkkosivuilla.

Ilveksen päävalmentaja toiminut Keith Armstrong sai reilu viikko sitten potkut ja hänen tilallaan joukkuetta luotsaa loppukauden ajan kakkosvalmentaja Marco Baruffato.

– Ilveksen joukkueessa on paljon liigakokemusta. Vaikka päävalmentaja vaihtui, niin he pelaavat varmasti aika samalla tyylillä. En usko, että taktisella puolella nähdään mitään suurempia yllätyksiä, Taulo sanoo.

Stadin Kingien järjestämälle kauden viimeiselle vierasreissulle on ilmoittautunut yli 160 IFK-kannattajaa. Tampereelle on odotettavissa myös paljon omatoimimatkailijoita, joten pelaajat pääsevät tuttuun tyyliin nauttimaan huikeasta tunnelmasta myös Tammelan stadionilla.

– Tammelan stadionilla on aina hyvä tunnelma ja se onkin yksi Suomen parhaimmista stadioneista tunnelman kannalta. On todella siistiä, kun Kingejä on jälleen kerran matkaamassa Tampereelle noin paljon. Totta kai se antaa lisälatausta myös omaan pelaamiseen, Taulo hehkuttaa.


Ilves-HIFK Tammelan stadionilla sunnuntaina 18.10. kello 14.00. Ottelu on mukana Yle TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia