AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 12.10.2015

​IFK Mariehamnin johto: "Pekan vaikutus suunnaton"

​IFK Mariehamnin johto: "Pekan vaikutus suunnaton"

Pekka jättää jälkeensä mittaamattoman perinnön. (Kuva: Juha Tamminen)

Pitkäaikaisen pestinsä IFK Mariehamnin päävalmentajana ilmoittanut Pekka Lyyski saa seurajohdolta ylitsevuotavaa kiitosta.

Grönvittin pysyvästi Veikkausliigaan nostanut Lyyski on menestyksen ohella nostanut useampia nuoria ahvenanmaalaispelaajia ensin liigajoukkueen mukaan ja sen jälkeen osin ulkomaillekin saakka.

- Pekan merkitys IFK Mariehamnille ja jalkapallolle Ahvenanmaalla on suunnaton. Meidän pitää olla ylpeitä siitä, että Maarianhaminan kaltainen pieni kaupunki pystyy tuottamaan pysyvästi liigatasolla pelaavan joukkueen. Olemme kiitollisia kaikesta mitä hän on tehnyt, ylistää IFK Mariehamnin hallituksen puheenjohtaja Robert Söderdahl.

Seura on nyt uudessa tilanteessa ensimmäistä kertaa Veikkausliiga-aikanaan – uusi päävalmentaja on haussa.

- Nyt meidän pitää ratkaista valmentajakysymys ensi kautta ajatellen. Palaamme asiaan kun meillä on enemmän kerrottavaa, Söderdahl sanoo.


Pekka Lyyskin viimeinen vierasottelu Veikkausliigassa Grönvittin päävalmentajana HJK - IFK Mariehamn sunnuntaina 18.10. kello 14.00 Sonera Stadiumilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia