AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 8.10.2015

Korkeakunnas hehkuttaa uutta puolustajahankintaa

Korkeakunnas hehkuttaa uutta puolustajahankintaa

Toke on tyytyväinen Tatarin tulosta joukkueeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti nappasi itselleen pelurin jo ensi kautta silmällä pitäen, kun se teki puolustaja Boris Tatarin kanssa jatkosopimuksen. FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas uskoo Tatarin olevan hyvä lisä joukkueen puolustukseen.

Korkeakunnas suitsuttaa tuoreinta värväystään FC Lahden sivuilla.

- Valmis pelaaja. Pelannut läpi Montenegron nuorisomaajoukkueet. Fyysisesti todella vahva, aggressiivinen, aktiivinen. Intohimoinen ja haluaa urallaan eteenpäin. En usko, että tämä jää hänen viimeiseksi pysäkikseen. Pelaaja minun makuun, antaa kaikkensa. Mitä olen huomannut pelipaikkakohtaisesti, niin selkeästi parhaat keskitykset meidän joukkueesta. Ne ovat kovia ja tarkkoja. Se on laitapuolustajalle hyvä ominaisuus, Korkeakunnas arvioi.

- Monikäyttöinen, pystyy pelaamaan useaa paikkaa. Ihmisenä hyvin sivistynyt kaveri, puhuu erinomaista englantia ja on todella sosiaalinen. Tuntuu, että on jo osa jengiä. Kovat odotukset ensi kaudelle. Ei hän tule tänne miksikään kokelaaksi vaan pelaamaan, Korkeakunnas vakuuttaa.

Tatar löytyi vanhan tutun suosiolla avustuksella.

- Vanhalle kollegalle Mike Keeyneylle kiitosta. Vinkkasi, että on aivan liian hyvä pelaaja heidän tasolleen. Pystynyt olemaan kesken heidänkin kauttaan meillä testissä, "Toke" jakaa kiitosta.

Tatar on juuri sellainen pelaaja, joita ensi kauden joukkueeseen halutaan.

- Meidän pitää löytää tämmöisiä urallaan eteenpäin pyrkiviä pelaajia. Vauhtia ja intohimoa halutaan lisää tämän vuoden joukkueeseen verrattuna. Se on se vuoden 2016 teema, Korkeakunnas päättää.

Lisää uutisia