AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 7.10.2015

​Paluu lämmittää Kangaskolkkaa

​Paluu lämmittää Kangaskolkkaa

Allu sai kauden maalitilinsäkin auki. (Kuva: Juha Tamminen)

Aleksei Kangaskolkka iski IFK Mariehamnin voittomaalin maanantaina RoPS-verkkoon ja maali oli paljon enemmän kuin vain yksi muiden joukossa.

Kangaskolkka palasi Veikkausliigaan ja IFK Mariehamniin täksi kaudeksi. Tavoitteena oli saada rikkonaisten ulkomaan kausien jälkeen ehjä vuosi alle, mutta toisin kävi.

Kangaskolkka loukkaantui pahasti jo tammikuussa Liigacupin ottelussa ja polven ristisidevamma uhkasi kertaheitolla koko kautta. "Allu" kuitenkin kuntoutti itseään määrätietoisesti ja paluu oli edessä elokuun lopulla FC Lahtea vastaan.

- Itse toivoin ja uskoin olevani takaisin puolessa vuodessa, missään vaiheessa en luopunut toivosta pelata tällä kaudella, Kangaskolkka kertoi Nya Ålandille.

Paluusta on nyt jo toista kuukautta ja maali RoPS-verkkoon oli kauden ensimmäinen.

- Oli kuitenkin tiukkaa pelata vartti Lahtea vastaan. Oli mahtavaa olla takaisin, mutta teki hemmetin kipeää koko ajan, hyökkääjä nauraa.

- Ehkä halusin liikaa heti alussa, tehdä asioita joihin mielestäni minun piti pystyä. Kuitenkin kun ajattelee, että jotkut pelaajat voivat olla sivussa tällaisten loukkaantumisten takia yli vuoden, olen iloinen että pystyin pelaamaan jo kuuden kuukauden kuluttua.

Paluu ja takana oleva pitkä loukkaantuminen ovat saaneet Kangaskolkan miettimään vahvasti jatkoa Grönvittiin riveissä.

- Minulla ei olisi mitään tänne jäämistä vastaan, Kangaskolkka toteaa.

Lisää uutisia