AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.39 // 3.10.2015

Kolehmainen: "Tiukkaa vääntöä odotan"

Kolehmainen: "Tiukkaa vääntöä odotan"

"Kole" ei välitä siitä kuka Klubin maalit tekee. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK kohtaa sunnuntaina vieraskentällä VPS ottelussa, jossa kummallakin on panosta riittämiin.

Torstaina Klubi pelasi IFK Mariehamnia vastaan aggressiivisemmin, kuin voitottoman jaksonsa aikana ja aktiivinen pelityyli toikin kauan kaivatun voiton. Maaleista vastasivat uransa ensimmäisen liigamaalin viimeistellyt Roni Peiponen ja HJK-paidassa ensi kertaa maalannut Toni Kolehmainen.

- Totta kai tuntui hyvältä tehdä maali, minä kun en niitä yleensä ihan hirveästi tee. Varmaan ensimmäinen maali ikinä päällä, Kolehmainen naureskelee.

- Odotan VPS-ottelusta todella tiukkaa vääntöä. Putoamista vastaan kamppailevia joukkueita vastaan ei ole koskaan helppoja pelejä ja sitä ei varmasti nytkään ole tulossa. VPS:llä on erittäin laadukas ja iskukykyinen joukkue, vaikka he eivät tällä kaudella niin hyvin olekaan onnistuneet, Kolehmainen sanoo.

Entä aikooko Kolehmainen heiluttaa verkkoja myös VPS:ää vastaan?

- Hahhah, no jos paikka tulee niin pitää yrittää parhaansa. Tärkeintä on kuitenkin oman joukkueen voitto, ei sillä niin väliä ole, kuka ne maalit tekee, Kolehmainen nauraa.


VPS - HJK sunnuntaina 4.10. kello 15.00 Kaarlen kentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia