AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.39 // 28.9.2015

SJK:n Brown: "Kova peli ja kova paikka"

SJK:n Brown: "Kova peli ja kova paikka"

Wayne Brown perää keskittymistä 100-prosenttisesti. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK matkaa maanantaina HIFK:n vieraaksi tähtäimenään ottaa takaisin RoPSille sunnuntaina menetetty sarjataulukon kärkipaikka.

SJK on voittanut molemmat kauden aiemmat kohtaamiset HIFK:ta vastaan, mutta helppoa ottelua joukkue ei odota edelliskamppailussaan FC Lahden 5-0 murskannutta vastustajaa vastaan.

- Siitä tulee kova peli ja se on kova paikka vierailla. Siellä on iso kenttä ja he tykkäävät levittää palloa koko sen leveydeltä. Meillä on toki hyvä tulos mukanamme viime ottelusta HJK:ta vastaan, mutta emme saa antaa sen nousta päähämme, vaan meidän täytyy keskittyä huolella tähän, kuten teimme HJK ottelussakin.

- Tiedämme että yksikin huono peli voi tiputtaa meidät ulos. Meillä on siten tavallaan neljä cup-finaalia jäljellä ja keskitymme niihin siten. Kaikki on omissa käsissämme ja kun hoidamme oman hommamme huolella, niin tulokset puhuvat puolestaan, sanoo SJK:n keskikenttäpelaaja Wayne Brown seuran verkkosivuilla.

Brown sai juuri sadannen Veikkausliigaottelunsa pelattua ja hänet palkittiin siitä ennen HJK ottelua.

- Olen ylpeä siitä saavutuksesta. Ja se oli muutenkin hieno päivä, sillä vanhempani olivat juuri täällä vierailulla, pojallani Orlandolla oli syntymäpäivä ja me vielä voitimme. Sata peliä on hieno saavutus ja olen siitä todellakin ylpeä, päättää Brown.


HIFK-SJK Sonera Stadiumilla maanantain 28.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrasta, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia