FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.39 // 28.9.2015

IFK Mariehamn: ”Kiitos tuesta, olette upeita!”

IFK Mariehamn: ”Kiitos tuesta, olette upeita!”

IFK Mariehamnin cupin mestaruusjuhlat keräsivät hienosti ihmisiä. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin seurajohto palasi lauantaisen Suomen cupin voiton jälkeen äärimmäisen onnellisena työmaalleen Wiklöf Holding Arenalle.

FC Inter kaatui Valkeakoskella Tehtaan kentällä 2-1-numeroin. Paikalle oli saapunut yli 500 "Grönvittin" kannattajaa.

- Uskoimme hädin tuskin silmiämme tai korviamme. Tuki oli aivan käsittämätöntä ja varmasti ratkaisevaa, Per-Ingmar Berglund kiitteli.

Juhlat alkoivat siis Valkeakoskella, mutta jatkuivat Ahvenanmaalla heti joukkueen saavuttua lautalla Maarianhaminaan.

Joukkuetta juhlittiin noin 1500 ihmisen voimin kaupungin torilla. Moni paikallinen vaikuttajataho oli paikalla ja teki tapahtumasta ikimuistoisen.

- Se oli upeasti tehty Anders Wiklöfiltä. Ilman johtohahmoja kuten Kiffa Lindblad ja moni muu, ei jalkapallo olisi koskaan päässyt Ahvenanmaalla näin pitkälle, Peter Mattsson hehkutti.

Suomen cupin voittamisen kunniaksi tuo saavutus seuraan myös taloudellista hyötyä. Mestaruusraha on 50 000 euroa, jonka lisäksi Maarianhaminan kaupunki ja Ahvenanmaan maakuntahallitus palkitsivat joukkueen 5000 eurolla kumpainenkin.

- Työ jota teette koko Ahvenanmaalle, on sanoinkuvaamattoman arvokasta, totesi Wiklöf.

- Haluan käyttää tilaisuuteni ja kiittää aivan kaikkia, joilla on ollut osansa joukkueemme upeassa menestyksessä. Kaikkia pelaajia, valmentajia, johtokuntaa, toimijoita, kannattajia, omistajia, Maarianhaminan kaupunkia, Ahvenanmaan maakuntahallitusta, Andreas Wiklöfiä ja monia muita antelijaita ja määrätietoisia investoijija ja sponsoreita, yleisöä ja aivan kaikkia, jotka ovat seuranneet joukkuetta suurimpaan voittoomme. Kiitos tuesta, olette kaikki upeita, Mattsson veisteli.

Juhlatunnelma ei kuitenkaan saa jatkua liian pitkään. HJK nimittäin saapuu Wiklöf Holding Arenalle torstaina klo 18.30 Veikkausliigaottelun merkeissä.

Lisää uutisia