AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.37 // 20.9.2015

Minkenen: "Nyt jokaisen pitää antaa kaikkensa"

Minkenen: "Nyt jokaisen pitää antaa kaikkensa"

KTP-kippari näyttää suuntaa joukoilleen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC KTP kohtaa sunnuntaina äärimmäisen tärkeässä ottelussa kotonaan Arto Tolsa Areenalla SJK:n.

Alla on murheellinen 0-4-tappio RoPSille ja kotkalaiset putosivat samalla niukasti sarjataulukon jumbosijalle.

- RoPS-peli käytiin huolella läpi. Joukkueen kanssa puhuttiin paljon henkisiä asioita, mitä me halutaan ja mitä sen eteen täytyy tehdä. Toivottavasti tämä näkyy jatkossa ja sen pitää näkyä. Peli oli meiltä huono, Valeri Minkenen kertoo KTP:n verkkosivuilla.

Kippari Minkesen mukaan viimeisissä harjoituksissa on nimenomaan painotettu aggressiivisuutta omassa pelaamisessa.

- Halu mennä tilanteisiin ja voittaa palloja, niin puolustus-, kuin hyökkäyssuuntaan on avainasemassa. Meidän pitää olla nälkäisiä voittamaan tilanteita silloin, kun niitä tulee. Tämän täytyy tulla kuitenkin koko joukkueesta.

RoPS tappion jälkeen viikon harjoituksissa on menty kovalla tempolla. Vallun mukaan tämä on kuitenkin luonnollinen juttu.

- Ehkä vähän kovempaa ollaan menty, mutta vauhti on sellaista mitä sen pitääkin olla tässä vaiheessa kautta. Tärkeitä pisteitä on jaossa, joten kaikkien pitää olla hereillä.

- Nyt meillä on se aika vuodesta, että jokaisen pelaajan täytyy antaa kaikkensa kentällä. Asioista on puhuttu ja paljon harjoiteltu, joten nyt se on tuotava myös itse otteluun, Vallu päättää.


FC KTP - SJK sunnuntaina 20.9. kello 16.00 Arto Tolsa Areenalla. Ottelua voi seurata osana Ylen Futiskierros-lähetystä. Ottelu on nähtävillä suorana myös IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia