AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 11.9.2015

Malinen: "Edellytykset todelliselle huipennukselle"

Malinen: "Edellytykset todelliselle huipennukselle"

Juha Malinen odottaa tiukkaa syksyä. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS jäi torstaina kotonaan 0-0-tasapeliin FF Jaroa vastaan, mutta tavoitti pisteelläkin sarjataulukon kärjen.

RoPSin valmentaja Juha Malinen otti tasurin vastaan hieman kitkerällä maulla. Kierroksen muut tulokset hieman pehmensivät pettymystä.

– Sarjassa on nyt kaikki edellytykset todelliselle huipennukselle, viittasi Malinen RoPSin verkkosivuilla huipputasaiseen mestaruus- kuin putoamistaistoon.

RoPS on liigassa kolmantena tasapisteissä kärkeen nousseen SJK:n ja HJK:n kanssa, mutta enemmän otteluita pelanneena.

Pelin jälkeen Juha Maliselta tivattiin eikö 21-vuotiaiden maajoukkueesta loistanutta Mostagh Yaghoubia olisi voitu ottaa aiemmin kentälle kuin viisi minuuttia ennen loppua. Malisen mielestä "Mosalle" ei ollut nyt paikkaa kentällä. Perustelu oli lähinnä se, että hän pelasi tiistaina EM-karsinnassa 90 minuuttia.

– Jalkapallossa ei voi aina pistää kaikkia hyviä kentälle. Mekin joutuisimme pelaamaan 14 miehellä ja se ei ole sallittua. Meillä on nyt olemassa kilpailutilanne pelipaikoista ja tiettyjen pelaajien pitää ymmärtää se, Malinen totesi.

Malista jäi kaivertamaan Aleksandr Kokon kohtelu 2. jaksolla rankkarialueella.

– Häntä vedettiin selvästi jalkoihin ja se oli rankkarin paikka. Jostakin syystä meidän vastustajat ovat viime aikoina saaneet rankkareita, mutta me emme. Vielä tuokin asia kääntyy, Malinen luotti.

Lisää uutisia