AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 5.9.2015

Lassas ja Rahimi pelipäällä Pikkuhuuhkajissa: ”Jos tämä toimii, niin miksei?”

Lassas ja Rahimi pelipäällä Pikkuhuuhkajissa: ”Jos tämä toimii, niin miksei?”

Fredrik Lassas sai juhlia myös maajoukkueessa. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK:n Fredrik Lassas teki Suomen avausmaalin, kun Pikkuhuuhkajat voitti EM-karsintojen avausottelussa Venäjän. Loppulukemat Kotkassa olivat 2-0 (2-0).

Suomen avausmaali syntyi 17. minuutilla.

- Olimme etukäteen scoutanneet, että kun Venäjä hyökkää, ovat he todella levällään. Minulla on laitapelaajana tapana tulla aika paljon keskelle ja aavistaa pallonmenetyksiä. "Mosa" riisti loistavasti pallon keskeltä, Lassas kertasi Huuhkaja-tv:n haastattelussa.

- Tiesin, että tilaa on, joten lähdin ennakoimaan tilannetta. Mosa pelasi pallon Younessille, joka laittoi loistavan syötön suoraan jalkaan. Ei voinut muuta kun laittaa pallon maaliin, hän jatkoi.

Lassas ja Rahimi ovat seurakavereita HIFK:ssa. Normaalisti kärjessä pelaava Rahimi on saanut nauttia keskikenttäpelaaja Lassasin tarjoilusta, mutta nyt järjestely pyörähti siis päälaelleen.

- Yleensä on vedetty niin päin, Lassas naurahti.

- Näköjään jos tämä toimii, niin miksei? Meillä oli toisella puoliajalla pari paikkaa niin, että pääsin keskittämään "Junnulle". Olisi ollut kivaa, jos olisimme iskeneet maalin toisinkin päin. Hyvä näin, kolme pinnaa on pääjuttu.

Pikkuhuuhkajat kohtaa seuraavaksi Färsaaret tiistaina 8.9. Myyrmäessä Vantaalla.

Lisää uutisia