AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 4.9.2015

SJK:n joukkue loppukaudeksi nyt sinetöity

SJK:n joukkue loppukaudeksi nyt sinetöity

Teemu Penninkangas pelaa loppukauden SJK:n riveissä. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK teki tiista-iltana Palloliiton sääntöjen mukaiset rekisteröinnit loppukauden osalta ja nyt joukkue on sitä myöten varmistettu.

Isoimpina muutoksina tiistaina julkistettu uusi vahvistus, Liverpoolista tuleva Allan, sekä lainapestiltä FC Jazzista takaisin Seinäjoelle jo aiemmin tulleen Teemu Penninkankaan liittyminen mukaan. Nuori hyökkääjä Elias Ahde puolestaan lähti takaisin FC Jazziin loppukauden lainasopimuksella. Samoin lainasopimuksella VPS:ssä pelaava Juho Lähde pelaa loppukauden Vaasassa.

Siirtoikkunan umpeutuessa tehtävät rekisteröinnit tarkoittaa sitä, että ne aikuispelaajat, jotka rekisteröidään nyt edustusjoukkueeseen, eivät voi sääntöjen mukaan enää tällä kaudella edustaa Kakkosen Pohjoislohkossa pelaavaa reservijoukkue Kerho 07 Akatemiaa. Junioripelaajia tämä sääntö ei koske ja siten esimerkiksi edutukseen rekisteröidyt Emil Lidman ja Paavo Valakari, voivat edustaa molempia joukkueita. Myös uusi vahvistus Allan on vielä juniori-ikäinen.


KuPS-SJK Savon Sanomat areenalla torstaina 10.9. kello 18.30. Ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia