AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 4.9.2015

HIFK:n ryhmä eli siirtoikkunan sulkeutumiseen saakka

HIFK:n ryhmä eli siirtoikkunan sulkeutumiseen saakka

"Honsulla" oli enemmänkin verkkoja vesillä. (Kuva: Juha Tamminen)

Siirtoikkuna sulkeutui Suomessa keskiviikkona 2.9. kello 18.00 ja HIFK:n joukkue loppukaudeksi on nyt sinetöity.

HIFK hankki siirtoikkunan aikana keskuspuolustaja Sauli Väisäsen loppukauden lainasopimuksella Ruotsin Allsvenskanissa pelaavasta AIK:sta.

– Loppukauden joukkue näyttää hyvältä. Katsoimme varsinkin laitapelaajia, mutta riittävän tasokkaita vahvistuksia ei osunut kohdalle. Olisimme voineet reagoida aikaisemminkin, mutta meiltä meni pari pelaajaa sivu suun, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara paljastaa seuran verkkosivuilla.

– Väisänen tulee vahvistamaan meidän puolustusosastoa. Toppareillamme on ollut lieviä vaivoja tällä kaudella, joten puolustukseen tarvitsimme vahvistusta ja täydennystä, jotta selviämme tulevista otteluruuhkista, Honkavaara kertoo.

Keskikenttäpelaaja Keaton Isaksson sekä maalivahti Atte Otronen pelaavat loppukauden HIFK:n edustusjoukkueessa.

– Isakssonille halusimme saada lisähaastetta. Hän on pelannut hyvin Gnistanissa ja tämä siirto on farmisopimuksen mahdollistama juttu. Isaksson ei varmastikaan pääse pelaamaan niin paljon kuin on Gnistanissa tottunut, mutta tämä on hänelle iso pelillinen haaste ja mahdollisuus, Honkavaara sanoo.

Milo Jung pelaa loppukauden lainasopimuksella Kakkosessa pelaavan PK Keski-Uusimaan riveissä. Kalle Sotka pelaa loppukauden lainasopimuksella HIFK:n farmiseura Gnistanissa.

– Milolle ja Kallelle halusimme yksinkertaisesti saada mahdollisimman paljon peliaikaa.

HIFK:ssa viime kaudella pelannut kulttihyökkääjä Sami Okkonen on toipunut pelikuntoon ja myös hän pelaa loppukauden Gnistanissa.


IFK Mariehamn - HIFK torstain 10.9. kello 18.30 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia