AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 31.8.2015

Kimppakyydillä matsiin - Tziippaa auto täyteen!

Kimppakyydillä matsiin - Tziippaa auto  täyteen!

Kialla matsiin! (Kuva: Lauri Puintila)

Tziip-sovellus toimii kimppakyytialustana, jonka avulla voit tarjota kyytiä muille tai bongata kyydin itsellesi.
Palveluun on jo lisätty kaikki Veikkausliigaottelut.

Palvelu soveltuu erityisen hyvin Veikkausliigaseuroille, koska sen avulla voidaan lisätä katsojamääriä ympäristöystävällisesti ilman pysäköintialueiden ruuhkautumista. Veikkausliigaa käydään katsomassa usein pitkienkin matkojen päästä, jolloin Tziip on erinomainen työkalu kustannusten jakamiseen. Pyrimme madaltamaan lähtökynnystä matsiin ja toivottavasti käytön pohjalta syntyy myös vakiintuneita kyytikimppoja, jolloin matseissa käynnistä tulee yhteinen rutiini, miettii Veikkausliigan markkinointijohtaja Risto Oksanen.

Kaikki Veikkausliigaottelut on lisätty palveluun, jossa käyttäjät voivat maksutta tarjota tai etsiä sopivaa kimppakyytiä.

Tziipin perustaja Jaakko Lipponen toivoo jalkapalloväen kokeilevan palvelua, koska Tziip on suunniteltu kaikkien osapuolien hyödyksi tukemaan osaltaan myös hienoa urheilukulttuuriamme. Kehitämme palvelua jatkuvasti ja otamme teiltä käyttäjiltä mieluusti ideoita sekä palautetta Tziipin jatkokehitykseen esimerkiksi sähköpostitse!

Veikkausliigan lisäksi kotimainen Tziip soveltuu mainiosti myös muihin kimppakyytitarpeisiin kuten junnujoukkueiden kuljetuksiin, urheilu -ja kulttuuritapahtumiin, konsertteihin, festareihin, työmatkoihin jne. Ja vaikkei sinulla olisi omaa autoa, vuokraus kimpassa on usein halvempaa kuin julkisten kulkuneuvojen käyttö.

Tziipistä löytyvät myös muut liikkumisvaihtoehdot kuten julkisen liikenteen reittiopas sekä tulevaisuudessa myös muut liikkumisen palvelut kuten vuokra-autot ja taksit, jolloin edullisin ja joustavin vaihtoehto löytyy helposti. Veikkausliiga on myös mukana edelleen kehittämässä Tziip-mobiilipalvelua urheilutapahtumiin sopivaksi.

Tziip on jo saatavilla sekä Windows Phonelle että Androidille ja iOS julkaistaan lähitulevaisuudessa. Tziipin perusversio on ilmainen ja ladattavissa sovelluskaupoista!

Lisää uutisia