AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 30.8.2015

Ristilä iloitsi: "Vain kolmella pisteellä merkitystä"

Ristilä iloitsi: "Vain kolmella pisteellä merkitystä"

Risu on enemmän kuin tyytyväinen elokuuhun. (Kuva: Juha Tamminen)

Hyvään syysvireeseen päässyt FC KTP saalisti lauantain hienot kolme pistettä FF Jarolta.

KTP:n joukkue on muutenkin hyvässä vireessä, sillä viimeisen neljän ottelun saldo on komea; kolme voittoa ja yksi tasapeli. Maalihanatkin on saatu aukaistua, mistä osoituksena näiden neljän kamppailun hieno maaliero 7-2.

Joukkueen päävalmentaja Sami Ristilä oli ottelun jälkeen todella tyytyväinen voittoon ja kokonaisuutenakin elokuun saldoon.

- Erittäin positiiviset fiilikset, äärimmäisen tärkeät pisteet meille. Tänään vain kolmella pisteellä on merkitystä. Olimme tänään jostain syystä hermostuneita eikä prässimme toiminut halutulla tavalla. Jaro pääsi aivan liian helposti viemään ottelua.Ensimmäiset pari kymmentä minuuttia oltiin ottavana osapuolena, mutta sitten päästiin mukaan peliin, "Risu" totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa KTP:n verkkosivujen mukaan.

- Todella tyytyväinen kuukauden suoritukseen, neljästä ottelusta kolme voittoa ja yksi tasapelipiste Kuopiosta. Pää kylmänä täytyy mennä tästä eteenpäin. Jokainen tietää, että otteluita on vielä paljon jäljellä. Jokainen jäljellä oleva minuutti pitää pelata kuin se olisi viimeinen.

Erityisen tyytyväinen Ristilä on siihen, että tasaisia pelejä on nyt pystytty kääntämään voitoksi.

- Monessa pelissä tällä kaudella olemme roikkuneet hyvin mukana, mutta tulosta ei ole tullut. Tänään palkinto oli erittäin iso kolmen pisteen muodossa. Vaikka pelimme ei tänään kummoista ollut, tarjosimme varmaan katsojille jännittävän lauantai-iltapäivän, Sami kertoi.

Lisää uutisia